Categories
Uncategorized

Snygga till sig för hotellvistelse

Vid en hotellvistelse på finare hotell kan det vara skönt och känna att man passar in med hotellet och har snyggat upp sig lite. Fixa naglarna och en ny frisyr med hårförlängning tejp kan göra mycket både för helhetsintrycket och självkänslan. Behöver man lite nya kläder i garderoben går det och titta närmare på en second hand. Det är modernt och i tiden, dessutom väldigt klimatsmart.

Är det ett lyxhotell i Stockholm som man söker sig till finns det många secondhand butiker att besöka. Några av dessa har fokus på enbart märkeskläder och andra är mer allmänna och har lite av varje att erbjuda. Köp kläder som kommer att användas mer än en gång. Finare kläder som kan användas vid festligare tillfällen.

Vid besök på ett riktigt lyxigt hotell kommer det att vara något högre standard och människor är väldigt välklädda både i restaurangen och övriga delen av hotellet. Alla är välkomna men många föredrar att verkligen klä upp sig ordentligt. Tänker man gå ut på stan för att äta eller festa på kvällen kan det vara extra skönt och vara riktigt snygg.

Både killar och tjejer kan besöka frisören för att få en ny och fräsch frisyr. Killar kan besöka en barbershop och få skägget rakat på ett fantastiskt sätt och tjejer kanske vill fixa sina ögonbryn. Alla har olika tankar om hur man klär upp sig och gör sig extra fin, lite på samma sätt som att man har olika kriterier utifrån vad ett lyxhotell är.