Categories
Uncategorized

Skapa ett vackert designkök

Vad är skillnaden mellan ett vanligt kök och ett snyggt designkök? Jo, det är en fråga om att ha rätt redskap, maskiner, tillbehör och serviser. Det är våra svenska designvarumärken som tar ditt kök till nästa nivå. Varför köpa en plåtburk från Almedahls när man kan få en burk från t.ex. konsum nästan gratis? Det handlar om karaktär, kvalitet, design och estetik. Gå in på KitchenTime och se vad som finns tillgängligt från ledande skandinaviska designvarumärken och om du har tur så pågår det en rea!

Almedahls tidlösa design har sina rötter i starka nordiska designtraditioner eftersom det grundades redan 1846. Företaget är väldigt miljömedvetet och hela produktionskedjan är helt naturlig. Räkna med kvalitet, hållbarhet och fantastisk formgivning som ger ditt kök den där förhöjda känslan av bra smak och stil. Inne på www.kitchentime.se kan man navigera sajten utefter varumärken och läsa information om varje designer och varumärke, vilket gör det till en perfekt webbplats för medvetna konsumenter. Vi gillar också kopparna från Design House Stockholm, hushållsapparaterna från KitchenAid och skinnförklädena från Nordwik (perfekt till fars dag!).

Nästa gång du har lite tid till övers rekommenderar vi att du surfar in på KitchenTime och kikar igenom deras stora utbud i lugn och ro. Unna dig några favoriter för att ge ditt kök en riktigt härlig design-feeling som får vännerna att känna sig inspirerade. Och det är ett faktum att ett vackert kök skapar välmående i ett hem, både fysiskt och känslomässigt välmående och det är du värd