Categories
Uncategorized

Spahotell i Stockholm

Efter lite stress och långa arbetsdagar så kan det vara lite extra skönt att koppla av en dag på ett mysigt spa. Stockholm är lätt att ta sig till med tåg och fördelen med Stockholm är att du här hittar massor av härliga spahotell som uppskattas av många. Beroende på hur din budget ser ut så kommer det bästa valet för dig att se lite olika ut. Vi listar här några spahotell i Stockholmsområdet som vi tycker du bör kika lite extra på.

Grand Hotel

Mitt i centrum hittar du det lyxiga spahotellet Grand Hotel, har du mer över så kommer detta spahotell garanterat att ge dig ett lugn som du kan hålla kvar länge. Utöver ett fantastiskt spa med massor av behandlingar och relaxrum att välja mellan, så kan du även här avnjuta en god bit mat och deras hotellrum är i en klass för sig. Här kommer du att stormtrivas oavsett ändamål och är en liten lyx i vardagen som alla bör unna sig ibland.

Selma City Spa

Även spahotellet Selma City Spa är ett mycket uppskattat val. Här finns det mycket att hämta och mängder av behandlingar gör att du kan spendera hur mycket eller lite du vill. En väldigt stillsam miljö och hotellets läge gör att du efter din behandling enkelt ta dig runt i Stockholm och upptäcka något mysigt matställe som du kan avnjuta en god bit mat och dryck på.

Men även utanför storstaden så finns det också massor av fina spahotell. Så beroende på vart du är bosatt och hur du vill lägga upp dagen så är det här värt att kika på lite olika alternativ.