Categories
Uncategorized

Stockholms mest populära spaanläggningar

Det finns inte bara fina hotell i Stockholm – utan det finns även fantastiska spaanläggningar. Eftersom att det finns så mycket att göra och upptäcka i Stockholm kan alla behöva en liten paus, och då är det perfekt att checka in på ett spa. Det bästa är att det finns olika sorters span i Stockholm – du kan alltså välja det som passar dig bäst.

Yasuragi

Om du vill att det ska kännas som att du är i Japan eller i något annat land i Asien ska du åka till Yasuragi. Där är allting inspirerat från Japan och det bästa är att det är okej att gå omkring i en kimono – till och med under middagen! På https://yasuragi.se/ kan du se allt som finns att uppleva på detta fantastiska spahotell.

Ellery Beach House

Ute på Lidingö finns Ellery Beach House. Det är ett relativt nytt spahotell med aktiviteter för alla. Om du har besökt Steam Hotel eller Hotel Pigalle och tyckte det var en bra upplevelse kommer du även tycka om Ellery Beach House. Dessa tre hotell har nämligen samma grundare. Trots att det bara ligger 18 minuter från Stockholm kommer citylivet att kännas långt bort.

Selma City spa

Det här är ett spa som erbjuder en unik upplevelse. När du checkar in på Selma City spa har du nämligen möjligheten att uppleva den häftiga Igloo experience. Det betyder att du kan njuta av en härlig kväll ute på en takterass utan att frysa eller vara obekväm.