LÄGENHETERNA

Stor variation för ett urbant liv

Haga Nova erbjuder stor variation, inte minst när det gäller de många tvåorna. Nästan varje lägenhet är unik och det går att hitta något som passar alla önskemål. Gemensamt för majoriteten är den sociala planlösningen och ljus i två väderstreck.

Designkoncept

Takhöjden på ca 2,65 meter och de många, stora fönstren och balkongdörrarna ger lägenheterna en ljus, luftig känsla. Väl genomtänkta lösningar med rymliga, färdiginredda skjutdörrsgarderober och walk-in closets gör det lika lätt att klä sig för jobbet som för träning eller utgång.

Här finns en bra balans mellan sociala och privata ytor. En öppnare känsla kan i många lägenheter uppnås tack vare skjutdörr mellan vardagsrum och sovrum. I många fall finns även en praktisk rundgång i lägenheten med ingång till badrummet från både sovrum/walk-in closet och hall.

Svart ek Vita luckor

Två val i köket

Till köket är det utvalt en inredning i svart ek som skapar en fin kontrast mot marmorkompositen. Alternativet finns att välja vita luckor för den som önskar en ljusare känsla.

Observera att det inte längre finns möjlighet att välja de vita luckorna. Produktionen är för långt gången.

Badrum i marmorprintat kakel/klinker

Badrummen är välplanerade och utrustade med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin. Under de marmorprintade klinkergolven är komfortvärme installerat för ytterligare bekvämlighet i vardagen.

Vill du bo i Haga Nova?

Intresserad av lokaler?