Skip to content

Besök Stockholm med jobbet

Stockholm är en fantastisk stad med många möjligheter och ett populärt resmål för shoppingdagar eller mysiga utekvällar. 

Men även för dig som företagare kan Stockholm ge väldigt mycket inspiration som du kan introducera i ditt bolag. Dessutom har du stora chanser att boka konferens nära Stockholm eller mitt i kärnan om du har en lite högre budget. Detta är några saker som du kan göra när du besöker Stockholm med jobbet:

Sevärdheter i Stockholm

Stockholm är en relativt liten huvudstad i jämförelse med många andra europeiska huvudstäder. Men däremot har Stockholm mycket att erbjuda på sin mindre yta. Oavsett vad du gillar att fördriva tiden med, så garanterar vi att du har någonting att inspireras av. Gillar du att äta god mat, skapa nya kontakter eller utföra en aktivitet med lite mer fart och fläkt? 

Leta reda på vad som anordnas i Stockholm när du har planerat in din resa dit och sedan är det bara att börja boka in kalendern med passande saker som du kan utföra med dina kollegor. Beroende på er gemensamma budget så finns det lite olika saker som ni kan kika lite extra på.

Hitta ett passande hotell

Nästa steg är också att hitta ett hotell som passar både dig och ditt resesällskap. Är det något särskilt som hotellet behöver vara försett med, hur länge ska ni stanna där och behöver hotellet ligga nära någonting särskilt? Det bästa hotellet för dig beror helt och hållet på dessa faktorer. Vill ni lyxa till det lite extra så kanske du också kan försöka hitta ett mysigt spahotell i Stockholm. Det finns många att välja mellan!