Skip to content

Lär dig av proffs

I och med att Stockholm är en så pass stor stad finns det många människor som är bra på olika saker. Och det betyder att du som besöker staden kan få uppleva saker tillsammans med professionella och duktiga människor. Detta kan också vara en rolig idé om ni är på en konferens. 

Efter att ha suttit i jobbmötet och diskuterat idéer hela dagen kan det vara väldigt kul och givande att laga mat med kock, massera med en massör eller baka med någon som är riktigt duktig på att baka. Men det kan också vara en rolig aktivitet om man är i Stockholm på en weekend. Till exempel kan du laga mat med din matintresserade kompis, massera med ditt träningstokiga syskon eller baka med din partner.

Det hjälper dig att visualisera

När du gör en aktivitet och lär dig av ett proffs så kan du visualisera hur maten ska smaka, massagen ska kännas eller bakverket dofta. Om du vet hur resultatet borde vara från början är det lättare att få till resultatet så som det ska vara snabbare. Dessutom blir saker och ting betydligt lättare om du lär dig rätt från början. 

Men med detta sagt så behöver du inte känna att du måste bli proffs på något på en gång. Den kocken du lagar mat med har spenderat många timmar i köket. Kocken kan visa vad du ska göra där och då, men för att bli riktigt bra på något krävs tid, engagemang och repetition. Men du vet i alla fall vad du strävar mot.  Att ta hjälp av ett proffs kan ge dig en kick på vägen!