Skip to content

Kontorshotell i Stockholm

Mellandagarna är ett perfekt tillfälle för dig och din partner att njuta av en romantisk helg i Stockholm. Här tipsar vi om de mest romantiska hotellen som fått toppbetyg av sina besökare. Allra populärast är Downtown Camper by Scandic och At Six. Downtown Camper by Scandic tillåter husdjur, de har cyklar och även kajaker för utlåning (kanske inte så relevant i december, men längre fram!), bar, restaurang och café, mötesrum och konferenslokaler, med mera. Välj om ni vill utnyttja hotellets rumservice eller sitt på restaurangen och njut av den romantiska middagen. De har dessutom skybar / takbar och en utomhusterrass som är riktigt mysig när det är varmt och skönt ute. Avsluta dagen med deras signaturcocktail innan ni rengör med en ansiktsvatten och kryper ner i den lyxiga sängen.

Det moderna designhotellet At Six är en stor favorit på Norrmalm. Romantiskt, lyxigt och snyggt! Perfekt när man vill njuta av livet till max. Deras eleganta bar är verkligen uppskattad av deras besökare och de serverar också en sanslöst bra brunch på helgerna och under veckorna är det afternoon tea som gäller. På At Six välkomnar de också dina husdjur, erbjuder gratis WiFi, ett bra gym och så mycket mer.

Hotel With Urban Deli ligger också i hjärtat av Stockholm. Ja, du gissade rätt, på Norrmalm! Det är ett designhotell med industriell design och väldigt välutrustade rum med platt-TV och ett multifunktionellt ljudsystem. Inne i badrummet hittar du en regndusch som man lätt fastnar i lite extra länge. Detta hotell är väldigt uppskattat av par.