Skip to content

Kontorshotell i Stockholm

Har du behov av ett kontor i Stockholm? Kanske behöver du ett större eller mindre kontor, eller helt enkelt ett extra kontor i huvudstaden för att kunna göra affärer effektivare. Då är ett kontorshotell ett smart alternativ för dig.

Genom att hyra en plats på ett fräscht kontorshotell Östermalm hos Convendum får du en smart arbetsplats i Stockholm. Även om du kanske inte vill flytta din verksamhet helt är Stockholm lättillgängligt från de flesta ställen i Sverige och därmed en bra mötesplats med både kunder och leverantörer från olika delar av landet.

Internationellt företagande

Idag är det snarare regel än undantag att företag arbetar utanför Sveriges gränser. Med det rådande världsläget har vi flyttat en del av de internationella kontakterna online. Hos Convendum finns all utrustning du behöver för att ha effektiva möten med medarbetare över hela världen.

När pandemin väl klingar av ligger Stockholm bra till även för fysiska möten. Då kommer du kunna ha både mindre kundmöten och stora konferenser med all service som behövs på ett och samma ställe.

Underskatta inte vikten av kollegor

När du skaffar en kontorsplats hos Convendum får du också kollegor. Även om de inte jobbar med exakt samma sak som du kan du ändå ha utbyte av dem. Det är inte sällan de bästa idéerna och lösningarna dyker upp i ett samtal vid kaffemaskinen.

Ibland behöver man rensa hjärnan och tänka på något annat en stund. Då är det perfekt att kunna gå ut genom kontorsdörren och träffa andra människor som också behöver en paus. Även om ni inte löser just jobbproblemen kanske ni kan lösa något av världsproblemen?