Skip to content

Renovera sin lägenhet

Arbetsmarknaden i Stockholm är verkligen säljarens marknad just nu. Därför är det alltid lönsamt att se till och hålla sin fastighet eller lägenhet i gott skick. Finns det tankar på en försäljning är det därför en bra idé att fräscha upp så att färgen inte ser sliten ut och liknande.

Antingen gör man förbättringar själv eller så anlitar man för det. Inspiration kan hämtas från andra annonser på fastigheter som ligger ute till försäljning. Här går det och se vad som är trendigt just nu även om det inte är den stil som man själv skulle föredra.

Kommer man att anlita en mäklare vid försäljningen går det ofta att bolla idéer, de kan ha koll på vad marknaden förväntar sig från just det område bostaden finns i. Styling av boendet kan ibland också vara lönsamt och även här finns det möjlighet att antingen ta hjälp av en professionell eller utföra arbetet själv. Att anlita kostar alltid pengar, men det kan vara väl investerade pengar som höjer värdet på bostaden och i det långa loppet ger mer avkastning än utan någon åtgärd.