Ha kul och slappna av för att gå ner i vikt

Ha kul och slappna av för att gå ner i vikt

Vem har sagt att träning inte kan vara kul? Den nya trenden är att hoppa på studsmatta hemma för att få igång lymfsystemet och stärka immunförsvaret – rekommenderat av ingen mindre än produktivitetsgurun Tony Robbins. Om du funderar på att haka på trenden kan du hitta både studsmattor och trampoliner till riktigt bra pris på GardenStore.se.

Med en studsmatta kan man förbättra ämnesomsättningen, få igång på blodcirkulationen, förstärka skelett och ben, ta bättre hand om sina leder, förbättra sitt balanssinne och bränna kalorier så klart och få bättre kondition. Allt detta samtidigt som man har kul!

Men du kanske hellre slappnar av istället i en infraröd bastu? Denna typ av bastu skiljer sig från vanlig bastu eftersom det inte bara rör sig om höga temperaturer utan en viss typ av infraljus som strålar djupt in i kroppens vävnader. Det är ett riktigt skönt sätt att avgifta systemet på samtidigt som man bränner upp till 600 kalorier på en halvtimme enligt studier som har gjorts.

Förbränningen fortsätter under 2-3 dygn och man brukar säga att en halvtimme i den infraröda bastun bränner mellan 600-800 kalorier totalt. Allt du behöver göra är att koppla av och stå ut i den 80 grader varma hettan, men det är jätteskönt och inte alls så jobbigt som det kan bli en vanlig bastu. Många infraröda bastuer har dessutom Bluetooth högtalare som man kan koppla in sig på för att spela en bra podcast eller en guidad meditation. För perfekt kombination, hoppa studsmatta i 20 minuter innan bastun!