Skip to content

SMSlån hjälper dig när det behövs

När sommarsemestern är avslutad kan det det kännas lite tomt och avslaget för många av oss. Som om hösten bara är en lång transportsträcka till julledigheten. Då gäller det att försöka skaffa pepp istället. Att försöka se starten på höstterminen som en ny start, med alla möjligheter öppna. Gör hösten härlig, helt enkelt!

En del saker som förgyller hösten kräver ett visst mått av investering. Behöver du snabbt få tillgång till mer pengar kan smslån vara något för dig. Hos Loanscouter kan du jämföra flera olika kreditinstitut, komplett med räntor och villkor och därefter välja det bästa alternativet för dig och dina behov.

För att få ett smslån beviljat måste du vara över 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Du behöver ha en deklarerad årsinkomst, men den måste inte vara lön från en anställning.

Låna pengar till en weekendresa

En weekendresa är definitivt något att längta till under den mörka hösten. En helg i Stockholm med en härlig hotellsäng och en fantastisk hotellfrukost kan göra vem som helst på gott humör. Bokar du din resa till december hinner du både längta och får en välkommen paus i stöket inför julen.

Med ett sms-lån får du snabbt extra pengar på kontot till bokningsavgiften. Ett par tusenlappar extra på kontot kan ge dig möjlighet till en helt annorlunda hotellupplevelse. Kanske har du ett drömhotell du skulle vilja bo på, eller så kan du uppgradera till ett bättre rum.

Det krävs ingen säkerhet för SMSlån, och de har oftast en kort löptid. Det gör att trots att räntan är lite högre än för ett vanligt lån hos banken så behöver den totala kostnaden för lånet inte bli jättehög, du betalar ju tillbaka det snabbt. När du gör din jämförelse av de olika långivarna behöver du också kolla vilka avgifter som tillkommer eftersom det också påverkar totalkostnaden.

Få råd med kvalitetsmöbler genom sms-lån

Även om kvalitetsmöbler är dyra måste du tänka på att de håller en livstid och kanske mer. Så låt inte prislappen avskräcka dig allt för mycket från att investera i kvalitet.

Med hjälp av ett smslån kan du få ihop hela summan som behövs för att kunna njuta av dina nya möbler redan idag. Loanscouter har redan gjort marknadsundersökningen och ställt samman resultaten åt dig. Allt du behöver göra är att välja det lån som passar dig bäst.

När du klickar på Ansök Nu-knappen kommer du till låneansökan på långivarens egen site. Där kan du testa att räkna med olika lånebelopp och se hur din månads- och totalkostnad påverkas. När du har bestämt dig för ett belopp skickar du iväg din ansökan. Ibland får du ett preliminärt besked online för om din ansökan kommer godkännas eller ej.

Lånansökan behandlas snabbt, ibland till och med inom några minuter. Om du godkänns som låntagare kommer din utbetalning till ditt konto redan samma idag. Det finns lån med extra snabba utbetalningar, och då har du pengarna inom någon timme. Behöver du en snabb utbetalning kan du söka efter sådana SMSlån hos LoanScouter.