Skip to content

Stockholms populäraste hotell

Hur kan man egentligen veta vilka hotell i Stockholm som är bäst? Med hjälp av bokningssajter som Tripadvisor och Booking.com kan man få en idé av vilka hotell som uppskattas mest av gästerna. Sedan varierar det så klart en del beroende på hur mycket pengar man vill spendera på en natt, men betyg med så många stjärnor som möjligt (upp till 10) brukar peka på att folk är nöjda med vad de har fått för sina pengar.

De fem hotellen i Stockholm som har fått högst betyg på Booking.com är Downtown Camper by Scandic, At Six, Lydmar Hotel, NOFO Hotel; BW Premier Collection och Bank Hotel (a Member of Small Luxury Hotels).

Downtown Camper by Scandic på Brunkebergstorg 9 i Norrmalm är, liksom namnet föreslår, ett hotell med ett campingtema. Där ser du kanoter upphängda i taket, häftiga naturinslag i interiören och väldigt fin design. Stämningen är helt unik och skapar en oförglömlig vistelse. At Six på Brunkebergstorg 6 i Norrmalm är också ett modernt designhotell där varje rum dessutom har en minibar och en kaffemaskin. Så oavsett vad du är sugen på att dricka finns det inne på rummet! Men om du vill ha tjusiga cocktails och hotells kända bålskålar så är det bara att gå ner till den eleganta baren.

Om du hoppar på din elmoped och kör till Södra Blasieholmshamnen 2 (fortfarande i Norrmalm) så kommer du till Lydmar Hotel. Där kan du få utsikt över Gamla stan och Kungliga slottet, äta sniglar på hotellets restaurang och ta en båttur ut i Skärgården.