Skip to content

Gör din nästa konferens speciell

När det är dags att anordna en konferens är det alltid kul att kunna göra den lite extra speciell. Det spelar ingen roll om det är en intern konferens bara för det egna företaget eller en där externa parter är inbjudna.

En konferens i Stockholm city är alltid något väldigt speciellt. Stockholm är en ort dit det finns bra anslutningar från andra orter runt omkring i landet. Det är lätt att ta sig dit med tåg eller flyg om avståndet är lite längre.

Konferensen i sig kommer att kunna genomföras i ljusa och fräscha lokaler som är anpassade efter antalet deltagare. Välj ett paket som passar till konferensens behov. Det finns mycket att välja på som måltid- och/eller boende paket. Deltagarna i konferensen kommer att uppleva det som en välordnad konferens.

På kvällen finns möjlighet för egna aktiviteter om det är en konferens som pågår i flera dagar, där deltagarna själv kan ge sig ut i centrala Stockholm och göra det som lockar. Shopping, träffa vänner eller bara promenera runt i gamla stan. Det finns mycket att se och upptäcka oavsett om deltagarna ofta eller aldrig är på besök i Sveriges huvudstad.