Skip to content

Lätt att tappa stilen under Corona

Nu när allt fler jobbar hemifrån har det uppstått en ny trend i Stockholm; mysbyxtrenden! Ja, vi är alla medvetna om att det är lätt att tappa stilen när man jobbar hemifrån och inte går ut på sociala evenemang. Och visst är det härligt att vi kan få slappna av lite extra och ha det skönt och behagligt, men det är lätt att man tar det lite för långt och det är ingen som mår bra av att ha ett fågelbo på huvudet. Så, låt oss ta en titt vad som finns i den där sminkväskan vi brukade använda dagligen utan undantag och se om det behöver fyllas på med lite nya, spännande produkter!

Tack vare det stora utbudet av webbutiker är det enkelt att handla bryngel, mascara, läppstift, puder och allt annat man kan behöva online. Även om det kanske känns lite dumt att sminka sig eller klä upp sig när man ändå bara ska vara hemma, så kan vi lova att du kommer känna dig full av ny energi och motivation. Det får en verkligen att känna sig fräschare, friskare och piggare, vilket alltid leder till högre prestation.

På Apotea.se hittar man allt från hudvård och smink till ansiktsvård – allt till hälsa, vård och skönhet. Där går det även att hämta ut recept online och få det hemskickat, dra nytta av rabatter och reor, samt chatta eller snacka i telefon med deras vänliga kundtjänst. Apotea är därför en utmärkt butik när man behöver fylla på medicinskåpet, badrumsskåpet eller sminkväskan.